Monday, 31 October 2011

NOVEMBER !

                     SALAM . hari ini kita dah pun ke bulan november , aku mghrpkn kita masih dipnjgkn umur , dimurahkn rezeki n sewaktu dgn nye , for yg tersyang , saya happy krna kita msih berjaya kekalkn hbgn kita smpai skrg . untuk kwn2 , kita msih dipngjgkn umur beb ! amin .ta lupa untuk , lala , afiq , azman , wan rara , eju asne ,reena , fyda , shuffiyah  n kwn2 aku yg lain , aku pun mghrpkan kowg dpt ape yg kowg dapat oke . right bro , rindu kowg sgt2 , sayang kowg ketat2 .
 oke .
november . 
n -nak kan kebahagian .
o - oke kan diri .
v - versi baru
e - enggan mlukakan hati si dia .
m -merubah diri kpda kebaikan
e - enggan lakukan mslh dgn uwg lain
r - rindu terubat :)
♥ ♥ ♥

harap2 bnda yg aku tulis nie . 
jadi kenytaan , thank god krna msih pnjgkn hbgn kami samapi sekarang .  






                                                       JADIKAN KEHIDUPAN KITA LEBIH BAIK DARI SEMALAM OKE .
                                                                                     SAYANG KOWG SEMUA .

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget